Nieuws

Wereldreporters zijn jong en nieuwsgierig. Spoor jouw leerlingen aan om zelf op ontdekkingstocht te gaan en hun horizon te verruimen. Laat hen de wereld verkennen en andere wereldreporters leren kennen. Ze zullen merken dat andere kinderen van andere delen in de wereld toch meer op hen lijken dan ze eerst zouden denken.
Maandag 22 januari stellen we in Hasselt onze nieuwste lesmap feestelijk voor aan leerkrachten, medewerkers en de pers. Deze lesmap is een onderdeel van het project Achter de Muur dat je in Hasselt of Roeselare kan boeken.
Misschien kondigt zich begin maart de lente al volop aan, misschien ook niet. Hoe dan ook, ontbijten met bakbananen tussen de huizen van een Guatemalteeks bergdorp, dat smaakt altijd naar zon.
Om onze nieuwste telg uit de workshopfamilie - FoodWiseAction - nu eindelijk écht in actie te zien, zoeken we testklassen. We houden een soort van generale repetitie in de maand februari, voor we aan de grote scholentoer beginnen.
Zondag 21 januari stelt Frans Swartelé zijn boek 'Kinderkracht' voor, met het aangrijpende verhaal van vijftien onstuitbare kinderen.

Pagina's