blog Terug
CAPTCHA

Changemakers in je klas

De campagne van 11.11.11 focust dit jaar op changemakers: mensen die door hun actie of idee een verschil maken voor hun eigen leefwereld of voor de wereld rondom. Soms komt daar heel wat moed of risico bij kijken. Al die changemakers streven naar een duurzame toekomst waarin iedereen een plaats krijgt.

De campagne van 11.11.11 focust dit jaar op changemakers: mensen die door hun actie of idee een verschil maken voor hun eigen leefwereld of voor de wereld rondom. Soms komt daar heel wat moed of risico bij kijken. Al die changemakers streven naar een duurzame toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, armoede ... Waarom we hen steunen? Omdat ze meer dan ooit onder druk staan en meer dan ooit nodig zijn om verandering te brengen. Lees de 40 verhalen. 

Campagne in de klas

Als uitbreiding op het educatief aanbod van 11.11.11 hebben we een WaW-magazine opgebouwd rond drie changemaker-kinderen: Blanca, Richard en Malala. Je leert de kinderen kennen in een uitgewerkte activiteit per graad. Je kan deze activiteiten gebruiken als uitbreiding, om de campagne te kaderen in je klas of zomaar, omdat het schitterend materiaal is.