blog Terug

Campagne van Welzijnszorg gaat van start

Dit jaar, waarin we met z’n allen zo veel mogelijk in ons ‘kot’ moeten blijven, vestigt de campagne ‘Onbetaalbaar wonen’ van onze partnerorganisatie Welzijnszorg de aandacht op het belang van een goede en betaalbare woning. Want voor veel mensen in armoede is goed wonen letterlijk onbetaalbaar.

 

“Tijdens deze campagne focussen we ons op de verantwoordelijkheid van de overheid om te zorgen dat iedereen over een goede woning kan beschikken. We lanceren daarom een petitie. Met deze handtekeningen zullen we na afloop van de campagne de bevoegde ministers overtuigen van de noodzaak aan structurele maatregelen”, zegt Marc Justaert, voorzitter van Welzijnszorg. Wil jij ook de petitie voor een beter woonbeleid tekenen of wil je de campagne steunen? Neem dan een kijkje op https://onbetaalbaar.welzijnszorg.be/.

Studio Globo tekende zoals steeds mee voor de educatieve vertaling naar de basisschool, via de Spoor ZES-brochure Een (t)huis met een ❤  en met het novembernummer ‘Wonen’ van ons tijdschrift WaW.