blog Terug
CAPTCHA

Oproep: nieuwe kinderen Wonen op het Dak

Momenteel herwerken we de lesmap, het scenario en het decor van 'Wonen op het Dak', ons inleefatelier over diversiteit in de klas en in de eigen samenleving. Hiervoor zijn we nog op zoek naar nieuwe, centrale personages om te filmen en te fotograferen. Ken jij kinderen die ons willen helpen?

Wie zoeken we?

In de eerste plaats zijn we op zoek naar een eeneiige tweeling tussen 9 en 11 jaar oud, verbaal vrij sterk en niet bang om te praten voor een camera. Daarnaast zoeken we ook andere leerlingen en/of volwassenen die vlot durven vertellen over een bijzonderheid aan zichzelf (huidskleur, achtergrond,  opgroeien in een niet-traditioneel gezin, fysieke uitdagingen, ...)

Goed kunnen articuleren is een must, maar inhoudelijk worden de deelnemers tot in de puntjes door ons begeleid. De opnames kunnen zowel in Antwerpen als in Brussel plaatsvinden, dus de jonge acteurs zullen af en toe eens met ons de trein op moeten. Uiteraard zal alles in samenspraak met de ouders geregeld worden en wachten we een geschikt moment af om het zo veilig mogelijk te organiseren.

Ken jij iemand die vlot over zichzelf en andere verschillende onderwerpen durft te praten en durft te acteren? Iemand die het wel leuk zou vinden mochten zijn of haar foto's in ons lesmateriaal of onze decors opduiken? Laat het ons dan zeker weten door ons een mailtje te sturenJe zou er ons alvast een groot plezier mee doen!