blog Terug
CAPTCHA

De boekingen gaan van start!

We zijn blij dat we ons aanbod voor het schooljaar 2022-2023 kunnen voorstellen. Samen met jou kijken we uit naar een jaar vol ontmoetingen en activiteiten! We blijven werken aan de wereld in je klas.

Hoger onderwijs

We starten traditiegetrouw met de boekingen van de vormingen voor de lerarenopleiding. Docenten die een vorming in de wacht willen slepen, kunnen tijdens de werkuren contact opnemen met de verantwoordelijke voor de vormingen, Carine Jespers (0495 30 23 58). Alle gedetailleerde info over de boekingen vind je op onze website. Hogescholen hebben voorrang op de boekingen van het basisonderwijs tot en met woensdag 20 mei. Uiteraard is het na die datum nog steeds mogelijk om te boeken, alleen kan het zijn dat er minder keuze is uit beschikbare datums.

Basisonderwijs

Alle info over de boekingen staat gebundeld in een brief die je in de week van 16 mei ontvangt op school. De datum waarop je kan boeken voor de inleefateliers en de buurtwandelingen verschilt per school. Iedere school ontvangt op zijn officiële schooladres een brief met alle concrete informatie en de unieke inschrijflink. Ontving je de inschrijflink nog niet op 20 mei? Mail dan even naar boekingen@studioglobo.be. Leerkrachten van wie we het e-mailadres kennen, zullen deze informatie ook via e-mail ontvangen. Wil je op voorhand nog even alle informatie op een rijtje zetten? Bekijk alle boekingsinformatie via onze website. Wees goed voorbereid op het boekingsmoment: spreek af met collega’s wie de inschrijving regelt en bekijk op voorhand de planning van jouw school.

Secundair onderwijs

De boekingen voor het aanbod van het secundair onderwijs zijn ook in volle voorbereiding. Bekijk het aanbod aan workshops. Meer informatie over de boekingen wordt naar iedere school gestuurd en zullen we ook op onze website en in e-Globo aankondigen.

Vragen?

Zit je nog met een vraag voor, tijdens of na het boeken? Stuur dan zeker een mailtje naar boekingen@studioglobo.be. We contacteren je zo spoedig mogelijk. Voor dringende vragen vermeld je het best ook je telefoonnummer.

Trefwoorden