blog Terug

Studio Globo in een nieuw jasje

De wereld staat niet stil, en de onderwijssector al helemaal niet. Daarom start Studio Globo het nieuwe jaar met een nieuwe visie, missie en huisstijl. We blijven up-to-date zodat jij actuele en moderne lesmaterialen ontvangt.
 

Het vernieuwde Studio Globo

Met onze nieuwe visie en missie werken we samen met jou aan de wereld in je klas. Neem een kijkje op onze website voor kant-en-klaar lesmateriaal rond solidariteit, diversiteit en duurzaamheid. Er zijn koffers, publicaties en het WaW-magazine. Zo win jij alvast tijd bij je lesvoorbereiding en werken we gezamenlijk aan onze droom: een wereld waarin elke mens meetelt.
 

Verbeter de wereld. Begin in je klas

Net als jij geloven we in het belang van educatie. We zien onderwijs als een hefboom om samen te werken aan de wereld in je klas. Samen met jou doen we leerlingen groeien in verbondenheid en solidariteit.
 

Ontdek ons nieuwe aanbod

Je leerlingen ontdekken actief de wereld dankzij onze inleefateliers, buurtwandelingenworkshops en vormingen. Zo leren ze positief omgaan met diversiteit en werken ze aan mondiale solidariteit.
Ontdek ook ons nieuwe aanbod voor verschillende doelgroepen:

Een nieuw jasje

Zoals je kan zien hebben we een nieuw logo en nieuwe huisstijl. Daarmee steken we onze visie en missie in een fris en innoverend jasje. Check zeker de website en webshop om je leerlingen te inspireren. Want er blijft werk aan deze wereld en daar willen we van jongs af aan, in de klas, mee beginnen, vertrekkend van de rijke diversiteit om ons heen.