blog Terug
CAPTCHA

Boek een inleefatelier, workshop of vorming!

Wil jij alvast een levensecht inleefatelier, inspirerende workshop of boeiende vorming plannen voor het komende schooljaar? Boek ons aanbod voor het schooljaar 2024-2025 en stimuleer je leerlingen zo tot actie voor een betere wereld.

Hoger onderwijs

We starten traditiegetrouw met de boekingen van de vormingen voor de lerarenopleiding. Docenten die een vorming in de wacht willen slepen, kunnen tijdens de werkuren contact opnemen met de verantwoordelijke voor de vormingen van hun regio. Die contactgegevens en extra info over de boekingen vind je op onze website. Hogescholen hebben voorrang op de boekingen van het basisonderwijs tot en met woensdag 22 mei. Uiteraard is het na die datum nog steeds mogelijk om te boeken, alleen kan het zijn dat er minder keuze is uit beschikbare datums.

Basisonderwijs

Vanaf 22 mei zal je kunnen boeken voor de inleefateliers en buurtwandelingen. In de week van 13 mei ontvangt iedere school een e-mail met extra info over de boekingen en zijn unieke inschrijflink. Ontving je de inschrijflink nog niet op 22 mei? Mail dan even naar boekingen@studioglobo.be.
Wil je op voorhand nog even alle informatie op een rijtje zetten? Bekijk alle boekingsinformatie via onze website. Wees goed voorbereid op het boekingsmoment: spreek af met collega’s wie de inschrijving regelt en bekijk op voorhand de planning van jouw school. 
Wil jij ook graag de extra info ontvangen over onze boekingen? Laat dan je gegevens achter via dit formulier.

Secundair onderwijs

Het aanbod voor secundair onderwijs kan je het hele jaar door boeken, bekijk zeker de vele workshops en trajectenKrijg 10% vroegboekkorting door te boeken voor 15 september. Meer informatie over het aanbod wordt naar iedere school gestuurd per e-mail in de week van 20 mei. Check zeker ook je ongewenste mails. Wil jij ook graag die extra info ontvangen? Laat dan je gegevens achter via dit formulier.

Vragen?

Zit je nog met een vraag voor, tijdens of na het boeken? Stuur dan zeker een mailtje naar boekingen@studioglobo.be. We contacteren je zo snel mogelijk. Voor dringende vragen vermeld je het best ook je telefoonnummer.