CAPTCHA

Steun Studio Globo 
met je aankopen

Er bestaan websites die aan goede doelen een percentage van het aangekochte bedrag storten. Zomaar, zonder dat je er als koper meer voor betaalt. Je kan dus echt een impact maken met je volgende aankoop. Een eenvoudige manier om Studio Globo te steunen, zonder dat het jou iets kost! 

Afbeelding met link
Afbeelding met link
Trooper

Bij elke aankoop, zonder meerkost 

Koop lokaal! Dat kunnen we alleen maar toejuichen, maar als het dan toch online moet... Onze Trooperpagina is actief! De winkels die aangesloten zijn bij Trooper, geven een percentje van je aankoop aan Studio Globo. Kortom: met bijna al je online aankopen kan je ons steunen. Ga naar de website van Trooper, selecteer Studio Globo als het goede doel dat je wil ondersteunen en selecteer de webshop waar je een aankoop wil doen. De rest gebeurt vanzelf. 

Lees meer

Afbeelding met link
goodgift

Dubbel cadeau 

Een Goodgift-cadeaubon gekregen? Studio Globo is één van de goede doelen waar je die bon aan kan doneren. Zo draag je een steentje bij aan een betere maatschappij. 
 

Lees meer

Afbeelding met link
kadonation

Samenleggen met meerwaarde 

Op dit platform kan je samenleggen met vrienden of familie voor een cadeaubon. Heb je zo'n bon ontvangen? Doneer die dan (deels) aan Studio Globo. 


Lees meer