CAPTCHA

Word vrijwilliger 

Voor Studio Globo zijn vrijwilligers onbetaalbaar. Doorheen de jaren bouwde Studio Globo een warme kern van vrijwilligers op. Zin in een nieuwe, verrijkende ervaring? Ons aanbod aan taken is op maat van jouw talent en voorkeur.

 

Word vrijwilliger
 

Afbeelding met link

Waarbij kan je ons helpen? 

Afbeelding met link
Educatieve koffer

Educatieve koffers

In onze koffers zitten heel wat voorwerpen, van kledij over speelgoed tot ingrediënten voor recepten. We lenen die koffers uit aan leerkrachten. Na elke uitleenbeurt worden de koffers nagekeken, opnieuw juist gesorteerd en we vullen ook de ingrediënten opnieuw aan voor de volgende klas. Zit je graag met je neus in kruiden, kleuren en materialen? Dan is dit iets voor jou.
 

 
 
Afbeelding met link
Inleefatelier

Inleefateliers 

Onze inleefateliers zijn prachtige decors waar je je in een ander land of op een andere plek waant. Regelmatig moeten er klusjes gebeuren, van verven tot timmeren, van opruimen tot poetsen. Samen steken we de handen uit de mouwen, met een koffiepauze op tijd en stond. 
 

 
 
Afbeelding met link
Redactie WaW

Redactie WaW 

WaW is ons digitaal lesmagazine voor leerkrachten. Het is een uitgebreid magazine met vele interessante rubrieken. Schrijf of interview je graag? Maak je graag video’s of ben je een kei in research? Er is voor elk wat wils. 
 

 
 
Afbeelding met link
Andere

Andere 

Heb je een talent of een gave waarmee je het team van Studio Globo kan helpen of ondersteunen? Kan je goed naaien, koken, klussen, fotograferen, archiveren ...? Ook van thuis uit kan je vaak voor ons iets betekenen. Aarzel niet en kom erbij!