blog Terug

Internationale solidariteit in de klas met de 11.11.11-campagne

De campagne van 11.11.11 draait dit jaar rond internationale solidariteit. Het voorbije anderhalve jaar ondervonden we immers allemaal hoe sterk onze levens verbonden zijn. Wat hier gebeurt, heeft impact elders. En omgekeerd. Investeer daarom mee in een betere wereld.

 

Iedere dag knokken straffe mensen en organisaties over de hele wereld voor verandering: voor mensenrechten, democratie, een groene planeet, een eerlijke verdeling van macht en geld… En dat maakt een verschil, hun acties worden gehoord. Want daar waar deze changemakers ruimte en steun krijgen, is er minder ongelijkheid, wordt de natuur groener en de wereld eerlijker. En dat levert niet alleen voor jou op, maar ook voor al die generaties na jou. Een rendement op de lange termijn dus. Investeer in internationale solidariteit en wordt #1van11.

 

Meer over de campagne

 

Internationale solidariteit in de klas?

Het oktobernummer van WaW draait rond dit thema met een focus op het klimaatDe klimaatcrisis is immers iets dat iedereen aangaat, over alle grenzen heen. Wij maken zelf het verschil door aan verandering te werken. Er is bij elke activiteit een kleine actie om de klimaatverandering te stoppen. Want onze leerlingen mogen beseffen dat ze klimaatkampioenen kunnen zijn.

Zin om met deze WaW aan de slag te gaan? Dan is er goed nieuws! Want 11.11.11 trakteert op een jaarabonnement! 

Hoe?

Via deze link steek je een jaarabonnement voor jezelf in je winkelmandje. Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot alle nummers van WaW.

Geef bij het afrekenen deze kortingscode in: 11GEEFTWAW2021
Zo wordt het abonnement gratis.