CAPTCHA

Centrale diensten

Huidevettersstraat 165
1000 Brussel
Mailchimp
CAPTCHA
Met de trein, tram of te voet

Met de trein

In het station Brussel-Zuid kiest u de uitgang ‘Fonsnylaan'. Ga meteen bij het verlaten van het station naar links, richting Zuidlaan (kleine ring). Na ongeveer 500m kom je aan de Zuidlaan. Steek over aan de lichten. (Je dwarst de volledige breedte van de Zuidlaan) Ga nu naar rechts. De Huidevettersstraat is de tweede straat aan de linkerkant.

Met de auto

Vanuit Gent

Neem de E40 richting Brussel. Aan het einde van de snelweg richting Centrum. Aan Basiliek van Koekelberg de tunnel onder de kleine ring nemen. Uitrit Sainctelette kiezen. Over de brug van het kanaal rijden en naar rechts Boulevard 9e Linie (voorbij Klein Kasteeltje). Kleine ring volgen tot vóór het viaduct van de spoorweg (station Brussel-Zuid ligt aan de rechterkant). Daar voorsorteren en links Stalingradlaan inrijden. Onmiddellijk 1ste straat rechts (Fr. Bassestraat). Op het einde van het straatje even naar rechts en onmiddellijk weer naar links (de Lenglentierstraat). Je komt uit op de Huidevettersstraat.

Vanuit Leuven

Neem de E40 richting Brussel. Aan het einde van de snelweg richting Centrum. Reyerstunnel nemen, je komt op de Kortenberglaan die je afrijdt tot het rondpunt Schuman. Daar neem je de Wetstraat (2de straat rechts = hoofdstraat), tot aan de kleine ring waar je links de tunnels in rijdt. Deze volg je tot en met de tunnel Hallepoort (4de tunnel). Daar ga je de tunnel uit en ga je aan de eerste lichten (100m na de tunnel) naar rechts. Daarna sla je links af, op je linkerkant vind je meteen een parking. Je kunt ook doorrijden en de eerste straat rechts nemen, dan ben je in de Huidevettersstraat.

Vanuit Antwerpen

Neem de A12 van Antwerpen naar Brussel. Bij binnenrijden Brussel (via Meise en Strombeek-Bever) richting ‘Centrum' volgen. Voorbij Koninklijk Paleis Laken (op linkerhand) en Kerk van Laken (op rechterhand). Na kerk van Laken tunneltje onder en dan aan lichten rechts. Je rijdt nu langs het kanaal (op linkerhand). Houd bij splitsing aan tankstation links. Je komt nu voorbij Thurn en Taxis en KBC (allebei op rechterhand). Aan Sainctelette kleine ring oversteken en kanaal blijven volgen. Je doet dit nu het best langs linkeroever (dus oversteken). Voorbij Klein Kasteeltje, steeds rechtdoor (bij splitsing links houden), totdat je uiteindelijk op Zuidlaan uitkomt. Onder spoorweg doorrijden (Zuidstation ligt op je rechterhand), en dan helemaal rechts voorsorteren voor je aan de eerste lichten na de spoorweg komt. Rechtdoor, en aan de volgende lichten links (je steekt nu de Zuidlaan helemaal over en draait terug in de richting waarvan je kwam). Volgende zijstraat rechts is de Huidevettersstraat.

Op de kaart