CAPTCHA

Studio Globo Gent

Doornzelestraat 15
9000 Gent
Mailchimp
CAPTCHA
Met de trein, tram of te voet

Via station Gent-Dampoort

Dik 15 minuten te voet. Wandel het station uit, ga naar links en steek aan het zebrapad voor het rondpunt de weg over. Ga rechts en steek ook de andere straten over (Schoolkaai, Handelskaai en Dampoortstraat). Uiteindelijk bevind je je in Dok-Zuid. Volg de straat, loop voorbij de elektriciteitscentrale SPE en de Kraankindersstraat voorbij het Stapelplein. Vanaf daar is het de vijfde straat linksaf. Aan de rechterkant in de Doornzelestraat vind je Studio Globo Gent.   

Via station Gent Sint-Pieters

Ongeveer 20 minuten onderweg. Wandel het station buiten naar tram 4. Neem die in de richting Gentbrugge-Moscou. Stap af aan de halte ‘Heilig Kerst’. Dat is de kerk op het kruispunt tussen de Sleepstraat en de Doornzelestraat. Aan de linkerkant in de Doornzelestraat vind je Studio Globo Gent. 

Met de auto

! Opgelet: betalend parkeren in de Doornzelestraat en omgeving

Vanuit Antwerpen (E17)

Neem afrit 10 ‘Gentbrugge’.  Je komt dan op het kruispunt met de Brusselsesteenweg. Rij die steenweg naar links op richting Gent. Rij de steenweg af tot vlak voor een viaduct met lichten. Sla aan die lichten direct rechtsaf (dus niet onder het viaduct door, maar ervoor, zodat je op de ring terechtkomt). Blijf de ring volgen tot aan de rotonde van de Dampoort. Rij meer dan een halve cirkel rond en volg de ring verder (richting Eeklo). Volg de baan tot je het hoofdkantoor van de post passeert aan de rechterkant. Een klein beetje verder zie je schuin links voor je een parkeerpleintje met o.a. een apotheek en café. Daar neem je de voorsorteerstrook naar links, je rijdt die straat in en je bent in de Doornzelestraat. Studio Globo bevindt zich op nr. 15.

Vanuit Brussel/Oostende (E40) en Kortrijk (E17)

  • Wie van Brussel komt, neemt de eerste afrit na Merelbeke: richting E17 Antwerpen-Gent. Daarna de B-401 Gent. 
  • Wie van Oostende komt, neemt de afrit E17 Antwerpen-Gent. 
  • Wie van Kortrijk komt, neemt afrit Gent-Centrum. 

Vervolg voor alle richtingen

Bij de splitsing 'alle richtingen' en 'Gent-centrum' kies je voor 'alle richtingen'. Aan de verkeerslichten sla je rechtsaf (Keizersvest). Je bevindt je dan op de stadsring. Je volgt de stadsring tot aan de rotonde van de Dampoort. Rij meer dan een halve cirkel rond en volg de ring verder (richting Eeklo). Volg de baan tot je het hoofdkantoor van de post passeert aan de rechterkant. Een klein beetje verder zie je schuin links voor je een parkeerpleintje met o.a. een apotheek en café. Daar neem je de voorsorteerstrook naar links, je rijdt die straat in en je bent in de Doornzelestraat. Studio Globo bevindt zich op nr. 15.

Op de kaart