CAPTCHA
Aanbod Terug
inleefatelier

De wereld in je klas: India

Je leerlingen beleven het dagelijks leven van India in een levensecht decor. Ze worden zo gemotiveerd om met een positieve open houding naar anderen te kijken en open te staan voor diversiteit in de wereld.

In een levensecht decor ervaren je leerlingen het dagelijks leven in India. Ze landen in de wereldstad Mumbai en laten zich onderdompelen in de dagelijkse rush van de stad. Ze komen in aanraking met waterproblemen, stadsvernieuwing, huisarbeid, Bollywood, diverse beroepen ... Ze zien de link tussen hun eigen verhaal en dat van de inwoners uit India. De inleving in het decor zorgt voor een blijvende impact.

Traject met 4 stappen

  • Een vorming voor de leerkracht: kennismaking met onze visie, de doelstellingen, het lesmateriaal, het inleefatelier en het themaland van keuze.
  • Een intensieve voorbereiding in de klas aan de hand van deze lesmap.
  • Het bezoek aan het inleefatelier (een halve lesdag): dit is het topmoment. De opgedane inzichten en inhouden in de voorbereiding komen hier tot leven via een sterke inleefervaring.
  • Tijdens de nawerking in de klas verwerken en bespreken de kinderen hun ervaringen

Prijs

We werken met all-in prijzen en maken hierbij een onderscheid tussen grote en kleine groepen. 

  • Voor een kleine groep tot en met 17 leerlingen bedraagt de all-in prijs € 295, daarin zitten de kosten van het hele traject vervat: de vorming voor de leerkracht (€ 75), al het lesmateriaal (mediapakket, handleiding en leerlingenboekjes voor € 90) en de begeleiding van ons inleefatelier (€ 130). 
  • Voor een grote groep van 18 tot en met 28 leerlingen bedraagt de all-in prijs € 395, daarin zitten de kosten van het hele traject vervat: de vorming voor de leerkracht (€ 75), al het lesmateriaal (mediapakket, handleiding en leerlingenboekjes voor € 120) en de begeleiding van ons inleefatelier (€ 200).

Indien de factuur opgemaakt wordt voor een stad of gemeente, wordt er 21% btw aangerekend.
Je kan zelf het materiaal komen ophalen of je kan ervoor kiezen om het te verzenden voor € 40 incl. 21% btw.
Annulatiekosten worden aangerekend. Meer gedetailleerde info vind je hier.

Reserv
Reservatie
De wereld in je klas: India

De inschrijvingen voor het volgende schooljaar gebeuren op vaste datums in mei of juni. 

Inschrijven kan enkel digitaal via jouw unieke inschrijflink. Elke school ontvangt deze link per e-mail begin mei.

22 mei nog geen inschrijflink ontvangen? Link niet gevonden of heb je nog een andere vraag? Laat het ons weten via boekingen@studioglobo.be

 
Studio Globo Roeselare 051221103 roeselare@studioglobo.be
Kenmerken